Bieslo wint derby tegen VV Reuver

Beesel Reuver Sport

Een sterk spelend VV Reuver wist in de wedstrijd met Bieslo niet genoeg punten te scoren om te winnen. Bieslo won de wedstrijd met 2-1 thuis. Vanaf de eerste minuut van de derby was het spannend, voor het eerst in vele jaren speelden de twee weer tegen elkaar in de competitiewedstrijden. Bieslo wist vlak voor rust een zwak punt in het sterke team te vinden waarmee Siem Hillekens de 1-0 kon maken.

Na de rust gingen beide teams volop in de aanval, opnieuw zag Bieslo een kans en schoot Ruud van Deuzen de 2-0. Ondanks de achterstand bleef Reuver tot op de laatste seconde van de blessuretijd in de aanval. Dankzij een penalty voor VV Reuver kon Younes Zariouh de achterstand beperken met 1 doelpunt. Honderden toeschouwers kijken terug op een spannende en interessante wedstrijd. Later in de competitie spelen de twee opnieuw tegen elkaar, maar dan op het sportpark Dijckerhof in Reuver. De laatste ontmoeting dateert van zondag 2 februari 1986. Bieslo en Reuver speelden in de 4e klasse G. Op sportpark Dijckerhof in Reuver kreeg Bieslo met 4-0 klop.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1aWxvdO” standard=”http://www.youtube.com/v/t9pA1z5sGwQ?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=t9pA1z5sGwQ&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep9105″ /]



Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie

Tagged