Ruiver.nl gaat samenwerken met Aerokopter

Nieuws Overige

Het Reuverse luchtfotografie bedrijf Aerokopter en Ruiver.nl gaan vanaf heden samenwerken in het maken en publiceren van luchtbeelden. Het gaat in eerste instantie voornamelijk om beelden die als onderwerp foto bij de reguliere nieuws artikelen verschijnen. Ook bij evenementen wordt bekeken of het mogelijk is om beelden vanuit de lucht te kunnen maken.

Met een “Drone” kan men op verschillende hoogtes unieke foto’s maken. De impressie op een evenement kan daarmee een duidelijker accent krijgen. Webredacteur David Dunnaway is enthousiast over de samenwerking, “vanuit de lucht beelden maken is weer eens wat anders, en uniek. Hiermee kunnen wij ons onderscheiden van andere media door het gebruik van luchtbeelden, zodat de lezer ook echt een andere indruk krijgt van een evenement.

 

Tummers advertentie