Voetballen voor inzamelings actie Spieren voor Spieren

Nieuws Reuver Sport

Op zaterdag 26 oktober is er een ‘mini Futsal 4vs4 toernooi’ in Reuver om geld in te zamelen voor het goede doel Spieren voor Spieren. Daarbij spelen teams van 4 tegen 4 zonder keeper op kleine goaltjes. De teams die willen spelen kunnen zich inschrijven tot 1 oktober.  Per deelnemend team wordt er inschrijfgeld betaald dat gedoneerd wordt aan het goede doel, ook een deel van de opbrengst uit vanuit de horeca.

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten! Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet  vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Spieren voor Spieren helpt deze kinderen. Dat doen we door mensen op te roepen om in actie te komen en gezonde spieren in te zetten voor zieke spieren.

Om 20:30 beginnen de wedstrijden, om 0:00 is de finale. Aansluitend van de finale is er een feest met uiteraard een DJ. Inschrijven kan via [email protected].

Tummers advertentie