Gemeente Beesel pakt uit met week van de veiligheid

Gem. Beesel Nieuws

Even stilstaan bij het thema veiligheid…dat doen we landelijk in de Week van de Veiligheid. Ook de gemeente Beesel doet hier aan mee. De Week van de Veiligheid wordt dit jaar groots gevierd in de gemeente Beesel. Een veilige gemeente willen we immers allemaal!

Activiteiten voor jong en oud
In samenwerking met verschillende (hulpverlenings)instanties organiseert de gemeente Beesel allerlei activiteiten rondom het thema veiligheid. Een greep uit het aanbod: onder de naam ‘Broodje Alarm’ nodigen de brandweer, ambulance, GGD en de Zorggroep ouderen uit om te praten over veiligheid, de Rabobank houdt een informatieavond over onder meer internet- en betaalpasfraude, de brandweer en ambulance verzorgen activiteiten op de basis- en middelbare scholen in de gemeente Beesel en er is een indrukwekkende voorlichtingsavond over huiselijk geweld.

De Beeselse Week van de Veiligheid vindt plaats van 5 t/m 11 oktober 2013. Jong en oud wordt gedurende de week uitgenodigd om mee te doen én mee te beleven. Samen gaan we op zoek naar een antwoord op de vraag: Hoe veilig zijn wij?

Een vlammende start!
De brandweer geeft op zaterdag 5 oktober 2013 de aftrap voor de Week van de Veiligheid. Ze verzorgen een spectaculaire en leerzame opening bij de Aaij Mèrt in Beesel en op het Raadhuisplein in Reuver.

Tummers advertentie