Reuverse wint met team BreakingNews project op gilde

Regio Venlo Reuver

De Reuverse Malon Cuijpers heeft met haar team, Amy en Elle het twee daags project ‘BreakingNews’ gewonnen. Daarvoor kreeg zij vier kaarten voor het optreden van Ben Saunders in Venlo op 11 oktober. Het project duurde twee dagen, in die tijd hebben de leerlingen, verdeeld in 12 groepen, een goed campagne plan kunnen maken om aandacht te trekken op hun onderwerp. Malon wist met haar team op de laatste dag de meeste punten te scoren.

Z’n 45 leerlingen van het Gilde in Venlo kregen de opdracht om campagne te voeren om aandacht te geven aan verschillende ‘stille rampen’. Docent Jos Kloet van de Hotelschool opleiding doen de leerlingen dit omdat de aanpak vergelijkbaar is wat zij later in de toekomst kunnen tegenkomen, “Ze moeten op korte termijn met andere mensen samen kunnen werken in een team in alle omstandigheden” aldus de docent. Meer informatie en filmpjes van het project zijn te vinden via de website BreakingNewsProject.nl.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/18UEpdD” standard=”http://www.youtube.com/v/F6DqBDZNBAE?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=F6DqBDZNBAE&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep1777″ /]
Tummers advertentie

Tagged