Veel belangstelling voor Week van de Smaak

Regio Venlo

Er is veel belangstelling voor standhouders tijdens de Week van de Smaak op het Floriadeterrein. Momenteel hebben er zich 150 partijen aangemeld voor een plek in Villa Flora of op het terrein. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar op het terrein rondom de Villa Flora. Het evenement opent met een ‘ruilrestaurant’. Daarbij is het de bedoeling dat bezoekers zelf een etenswaar artikelen mee nemen vanuit thuis, natuurlijk dat niet over de datum is. De meegenomen etenswaren worden verwerkt in verschillende recepten.

Op het terrein is ook een grote foodmarkt, mini-food-filmfestival en zijn er lezingen/workshops. De Week van de Smaak wordt op zaterdag 28 en zondag 29 september gehouden op het voormalige Floriadeterrein.

Tummers advertentie