Geldautomaat ABN einde van de maand terug

Nieuws Reuver

De geldautomaat van de ABN Amro wordt einde van de maand weer in gebruik genomen. Dat heeft een woordvoerster van de bank laten weten aan Ruiver.nl.

De bank heeft het filiaal gesloten aan de Rijksweg in Reuver vanwege er steeds meer mensen gebruik maken van internet bankieren. Om klanten van de ABN toch te kunnen laten storten moet er een nieuwe automaat geplaatst worden. Omdat die een andere afmeting heeft dan de vorige moet een deel van de gevel aangepast worden. Ook omdat er straks het pand deels voor andere activiteiten gebruikt gaat worden moeten de binnen muren extra beveiligd worden.

Naar verwachting denkt de ABN op 27 september de nieuwe automaat in gebruik te nemen. Tot die tijd moeten klanten bij de twee andere geldautomaten pinnen.

Tummers advertentie