Laatste keer dichtersavond bij de Vertraging

Events Reuver

Op donderdag 26 september is de tiende (en tevens laatste) aflevering van Station Reuver, Dichters Dichterbij in Brasserie De Vertraging in Reuver, dat heeft de organisator Peter Winkels laten weten in de laatste uitnodiging. Vijf jaar geleden ontstond het idee om Limburgse dichters te laten vertellen over hun verhalen.

Bij de laatste avond is te gast dichter/criticus/uitgever Chrétien Breukers (geboren in Leveroy). Na de pauze schuift publicist en literatuurhistoricus Ben van Melick (Hoensbroek) aan om o.l.v. presentator Peter Winkels samen te praten over poëzie in Limburg. De muziek wordt verzorgd door Sanne Verdonck en Laurens-Jan Pubben.

Aanvang Dichters Dichterbij: 20:00 uur, toegang gratis (vol is vol); aanmelden via fons.verdonck@hetnet.nl (tel: 077-4743350).

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/195gUi2″ standard=”http://www.youtube.com/v/2PVEbDc8Cp4?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=2PVEbDc8Cp4&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep2179″ /]

De bundel Station Reuver, Limburgse Dichters Dichterbij staat ook in de aandacht bij de eerstvolgende Literaire Matinee van Eskacé en de Bibliotheek Reuver op 27 oktober in Beesel (11.30 uur) en tijdens een presentatie boekhandel De Tribune in Maastricht op zaterdag 26 oktober (17.00 uur).

Tummers advertentie

Tagged