Man met bruut geweld beroofd op Stationsstraat

112 Nieuws Reuver

De politie zoekt getuigen van een straatroof met geweld die zondagavond plaatsvond op de Stationsstraat. Een ondernemer wilde na sluitingstijd in de nacht van zondag op maandag rond 00.45 uur een storting doen van zijn kas bij de afstortkluis van de Rabobank. Daar aangekomen werd het slachtoffer, een 52-jarige man uit Venlo, door een persoon in zwart gekleed met een vloeistof in zijn gezicht gespoten. Vervolgens probeerde verdachte met geweld om het slachtoffer zijn geld afhandig te maken. De man kwam hierbij ten val en werd meermaals geslagen en geschopt.

Twee alerte buurtbewoners reageerde snel op het geschreeuw van het slachtoffer. Intussen vluchtte de verdachte per scooter met een tweede verdachte en een geldbedrag. Het slachtoffer hield diverse verwondingen aan hoofd en ledematen over aan de straatroof.

De politie roept getuigen op die informatie hebben over deze zaak om zich te melden. U dit doorgeven via het landelijk telefoonnummer politie 0900 – 8844 (lokaal tarief). Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem, 0800 – 7000 (gratis).

Tummers advertentie