Prijzen voor Reuverse judoka’s in Duisburg

Nieuws Reuver Sport

Acht Reuverse judoka’s zijn na een toernooi in Duisburg met prijzen naar huis gekomen. Ze deden mee aan het judotoernooi “Willie Lang Gedachtenissen Turnier”.

De judoka’s hadden het zwaar, Ben Beurskens was dichtbij een eerste prijs, maar moest het dankzij een scheidsrechtersbeslissing ontgelden in de finale. De twee judoka‚Äôs Veerle Leppers en Tessa Hendrix wisten na een rustige start goed te spelen en behaalden beiden zilver. In de categorie tot 12 jaar kon Stan Dekkers drie wedstrijden overtuigend winnen, echter in de finale werd zijn tegenstander net te sterk waardoor hij eindigde met zilver. Judoka’s Bobby Deriks en Indy Bernards streden hard en behaalden ook zilver, Shaquil Reyes en Joni Verhorik kwamen met brons naar huis.

Tummers advertentie