Zaterdag de strijd om de Windbuujelcup

Events Offenbeek

Aanstaande zaterdag (21 september) organiseren schutterij St. Barbara en v.v. De Windbjuujels de Windjbuujelcup 2013. Dat gaat als gebruikelijk plaatsvinden in de schutterswei van St. Barbara aan de Polderweg in Offenbeek.

Aanvang van het evenement is 13.30 uur en er wordt door gegaan met schieten tot de winnaar bekend is of tot het te donker wordt om te schieten.

Drietallen in plaats van zestallen.
Dit jaar is de opzet van dit evenement iets veranderd. U kunt al meedoen als u een drietal bij elkaar heeft. Dat mag iedereen zijn vanaf 16 jaar jong. Voor de jeugd onder de 16 jaar is er nu ook de mogelijkheid om te schieten, namelijk met een windbuks. Op deze dag koopt u met uw drietal een schietkaart welke goed is voor 18 schoten op de’ bölkes’ . Ieder teamlid schiet 6 keer. Zijn alle 18 bölkes afgeschoten dan gaat deze kaart door naar de kavelronde. Per team mag er 1 kaart door. U mag wel nog met een andere teamsamenstelling proberen om ook door te komen. Individueel kan het dus zomaar dat u met meerdere teams door gaat met kavelen. En dus kans maakt op de Windjbuujelcup 2013.

Schietkaarten kopen
Schietkaarten zullen deze dag te koop zijn voor 4,00 euro per stuk. Uiteraard wordt ook weer aan de inwendige mens gedacht en is er de mogelijkheid om ’n hapje en ’n drankje te nuttigen. Tussen de bedrijven door zullen er loten worden verkocht voor de tombola waarmee u de vereniging steunt en mooie prijzen kunt winnen. Voor de hele jonge jeugd is er een springkussen en er is live muziek.
Wij hopen u te mogen begroeten op zaterdag 21 september 2013 vanaf 13.30 onder het motto van onze hoogheid Prins Sjoerd I: Operasie Gesjlaag

Tummers advertentie