Banden prikker actief in Blerick

112 Regio Venlo

Van dertig auto’s in de Blerickse woonwijken Annekamp en Vossener zijn in de nacht van zondag 15 op maandag 16 september de banden lek gestoken. De auto’s stonden op de openbare weg in de straten Stadhoudersstraat, Zonneveld, Avondrood en de Racinestraat geparkeerd. Vaak werden er twee willekeurige banden per auto lek geprikt, waardoor eigenaren gedwongen werden om de hulp in te roepen van een garagebedrijf om de banden te vervangen.

Maandag en dinsdag hebben meerdere gedupeerden meldingen en ook aangiftes gedaan van vernielingen aan hun auto. Maandag zijn enkele banden van auto’s door de technische recherche van de politie onder handen genomen voor een forensische onderzoek. Daarnaast zoekt de politie getuigen die meer informatie kunnen geven over wie er verantwoordelijk is voor de vernielingen afgelopen zondagnacht.

Tummers advertentie