Landal de Lommerbergen 002

Burgemeester Dassen gaat koken met kinderen

Events Gem. Beesel Nieuws

Burgemeester Dassen gaat 3 oktober met kinderen koken in de keuken van de Lommerbergen. Dat doet zij samen met 20 kinderen van de basisschool de Triolier. Ze gaan de nieuwe recepten maken van de kinderkaart van de Lommerbergen. Zij krijgt daarbij uiteraard de culinaire steun van de chef-koks van De Lommerbergen en Kokkerelli.

De kooksessie met burgemeester Dassen valt midden in de ‘Week van de Smaak’, die van 28 september tot 6 oktober de regio Venlo tot Hoofdstad van de Smaak 2013 heeft uitgeroepen. In het teken van de ‘Week van de Smaak’ zet Landal dit keer graag de allerkleinsten in de kijker. Per jaar worden er in de diverse restaurants op het park ruim 30.000 kindermenu’s opgesmuld.

Tummers advertentie