Ramen ingegooid bij woning aan Pastoor Rijnderslaan

112 Nieuws Reuver

In de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 0:30 uur zijn er twee ramen ingegooid bij een woning aan de Pastoor Rijnderslaan in Reuver. Dit is de tweede keer in een korte tijd dat dezelfde woning geteisterd wordt met deze vernielingen.

Eind vorig jaar is er een auto ingereden op deze woning. Of er een verband is tussen deze vernielingen en het voorval van vorig jaar is onduidelijk.De eigenaresse van deze woning heeft aangifte gedaan van deze vernielingen. Door gebrek aan bewijs en getuigen kan er niemand verantwoordelijk worden gesteld.

De toedracht van deze vernielingen ligt mogelijk in de relationele sfeer, echter is vernieling door vandalisme ook niet uitgesloten. Heeft u iets gezien in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 0:30 uur? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Tummers advertentie