Beeselse Drakenschildjes weer te koop

Beesel Nieuws

Het welbekende drakenschildje dat aan vele Beeselse gevels prijkt, is – met dank aan vrijwilligers en lokale ondernemers – opnieuw geproduceerd in een kleine oplage van honderd stuks. Het is vanaf nu verkrijgbaar bij Bakkerij van den Berg in Beesel.

Met het schildje aan de muur laten Beeselnaren zien dat het zevenjaarlijkse Draaksteken een warm hart toedragen en promoten. Daarnaast ziet het er gewoon prachtig uit als aan alle Beeselse gevels het schildje hangt, waarmee Beesel als drakendorp steeds meer op de kaart komt te staan. Voor het Draaksteken in 2009 werden deze schildjes voor het eerst door vrijwilligers geproduceerd. De vraag was echter vele malen groter dan het aanbod en de geproduceerde aantallen waren in een mum van tijd uitverkocht. Omdat er nog genoeg Beeselnaren zijn die het schildje graag willen hebben, is een nieuwe serie geproduceerd. Deze keer is gekozen voor een 8 mm dikke houten plaat waarop weerbestendige verf is aangebracht.

Waar kan ik het bordje krijgen?
De drakenschildjes zijn verkrijgbaar bij Bakkerij van den Berg, Kerkstraat 1in Beesel voor € 35,00 per stuk inclusief ophanghaak en twee haakjes om het bordje aan de gevel te bevestigen. Ook zijn hier de blauwgele drakenvlaggen verkrijgbaar à € 25,00.

Tummers advertentie