Eerste huifkar dart toernooi gestreden

Nieuws Offenbeek Reuver Sport

Afgelopen zaterdag was er voor het eerst een ‘Huifkar dart toernooi’ in Reuver en Offenbeek. Tussen café Kare, Paerssjtal, Friends en de Sjôrker pendelde een huifkar die darters moest afleveren bij de volgende wedstrijd in de kroegen. Er hadden zich 16 personen aangemeld voor het toernooi, iets waar de organisatie tevreden is. De timing van het evenement had namelijk concurrentie met verschillende activiteiten in de gemeente en omgeving, ondanks dat verwacht men volgend jaar het evenement opnieuw te organiseren. De deelnemers werden verdeeld in groepjes van 4, die vervolgens, afhankelijk van de gespeelde wedstrijd, door konden naar de volgende kroeg om te darten.

Er werden vier prijzen uitgereikt, de nummers 3,2,1 en de huifkar bokaal  (die het meeste in de huifkar heeft gezeten). De uitslag is als volgt:

1  Kerstien de Vries
2 Marco Achten
3 Melvin Peeters en Huub Coort

De huifkar bokaal ging naar Yoeri de Vries.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1aeFgs8″ standard=”http://www.youtube.com/v/71tG3RUIbvI?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=71tG3RUIbvI&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep9032″ /]
Tummers advertentie

Tagged