Koning van de Schutterij en Windjbuujels winnen Windjbuujelcup

Events Nieuws Offenbeek Reuver

Zaterdag 21 september loste de koning van de Schutterij het winnende schot en heeft het team uit de gelederen van de Windjbuujels de Windjbuujelcup gewonnen.

Na het kavelen op de grote ‘bölkes’ vielen in de eerste ronde bij het kavelen op de kleine ‘bölkes’ meteen veel teams af. Het team van de Windjbuujels zag het nog niet donker in en schoot alle benodigde ‘bölkes’ af en won daarmee de eerste prijs.

Mark Hendriks Trofee
Bij de strijd om de Mark Hendriks Trofee was het ook erg spannend. Het begon behoorlijk donker te worden en het werd steeds lastiger om te zien waar gemikt moest worden. Uiteindelijk loste de koning van Schutterij St. Barbara het winnende schot en kwam de ‘prinsesjteek’ naar beneden.

Tummers advertentie