Foto van Beeselse molen wint wedstrijd waterschap

Beesel Nieuws

De foto van Dennis Nuij van de Maas in Beesel heeft de eerste prijs gewonnen van de wedstrijd ,Een dijk van een foto’. De wedstrijd was uitgeschreven door het Waterschap Peel en Maasvallei. De uitslag van de wedstrijd werd zaterdag in Venlo bekend gemaakt tijdens de Dag van de Dijk, die werd bijgewoond door honderden bezoekers.

Een jury had een top 10 van ingezonden foto’s geselecteerd waarop de laatste weken gestemd kon worden. De eerste prijs (jaarabonnement op het fotomagazine Zoom.nl en een fotoproduct ter waarde van 75 euro) is gewonnen door Dennis Nuij. Hij maakte de winnende foto vanaf de dijk bij Ouddorp in Beesel met een mooi uitzicht op de Maas en molen ‘De Grauwe Beer’. De tweede prijs (fotoproduct ter waarde van 50 euro) is gewonnen door John Houben die de demontabele muur van de kloostermuren in Steijl fotografeerde. Mia Elenbaas won de derde prijs (fotoproduct ter waarde van 25 euro). Zij fotografeerde de Maas en Baarlo, gezien vanaf de Botanische tuin in Steijl.

Foto: Dennis Nuij
Tummers advertentie