Getuigen mishandeling gezocht

112 Regio Roermond

Roermond – De politie zoekt getuigen van een mishandeling van een fietsster die zondagmiddag plaatsvond. Rond 13.40 uur fietste het slachtoffer over de Akkermunthof toen zij werd gepasseerd door een zwarte scooter met daarop twee mannen. Die net van te voren bij de plaatselijk supermarkt stonden. De bijrijder trapte haar tijdens het passeren, waarna zij met haar fiets ten val kwam. De mannen op de scooter zijn vervolgens weggereden richting de plaatselijke supermarkt. Het slachtoffer, een 16-jarige meisje uit Roermond, is naar het ziekenhuis geweest voor behandeling aan haar verwondingen.

Getuigenoproep

De bestuurder van de zwarte scooter is een getinte man met een gespierde bouw. Hij droeg een opvallende wit petje met een donkerkleurig logo van het merk Ralph Lauren. De bijrijder van de scooter is een getinte man van ongeveer 1.80 meter groot en 19 a 20 jaar oud. Deze persoon had donkerbruin stekelhaar en droeg een donkerblauwe Masita vest.

De scooter waarop de verdachten zaten is een zwarte scooter, vermoedelijk van het merk Errox. Opvallend detail aan deze scooter is een plaatje met soort van leeuw, welke op de voorzijde zat.

Heeft u informatie over deze zaak of kent u de bovenstaande personen, dan kunt u contact opnemen met de politie via het algemene telefoonnummer 0900 – 88 44, of anoniem via Meld Misdaad Anoniem te bereiken via 0800 – 7000.

Tummers advertentie