Jongen grof mishandeld en bestolen van fiets en tas

112 Regio Venlo

Een 17-jarige jongen uit Tegelen is vrijdagochtend gewond geraakt toen zijn fiets gestolen werd. Het slachtoffer fietste rond kwart over 9 op een voetgangerspad bij verzorgingstehuis Martinushof in Tegelen toen hij lastig gevallen werd door een groepje van vier of vijf jongeren. Zij sloegen en schopten hem en gingen er vervolgens vandoor met zijn fiets en tas.

De jongen raakte gewond in zijn gezicht en onderbuik en moest zich onder doktersbehandeling stellen. De politie is op zoek naar getuigen van deze gewelddadige diefstal. Het groepje bestond uit 4 à 5 personen. Mensen die iets gezien hebben of meer informatie hebben over dit incident kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 en vragen naar de politie in Tegelen. Meldingen kunnen ook via de tiplijn van Meld Misdaad Anoniem doorgegeven worden via 0800-7000.

Tummers advertentie