Ongeval op de Sint Jozefweg auto-vrachtauto

112 Nieuws Reuver

Op het bekende kruispunt Sint Jozefweg met de Heijtstraat en Molenweg in Offenbeek gebeurde zaterdagochtend een ongeval tussen een personenauto en een vrachtauto. De personenauto werd vermoedelijk door de laagstaande zon niet opgemerkt waarna de twee voertuigen elkaar raakten. De airbags van de personenauto werden geactiveerd door de klap. De inzittende konden met eigen kracht het voertuig verlaten en zijn voor medisch onderzoek naar het ziekenhuis gebracht. Een hond die ook in de auto zat werd opgevangen door bekende vrienden. Ondanks de flinke klap heeft de vrachtauto nagenoeg geen schade, de personen auto is total loss.

Het kruispunt is al jaren een gevaarlijke plek voor automobilisten. Afgelopen jaren waren er al tientallen ongevallen. Vooral de laagstaande zon veroorzaakt een gevaar bij het onoverzichtelijke kruispunt.

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie