Succesvolle Pronkshow in Karé

Succesvolle Pronkshow in Karé

Events

Afgelopen vrijdagavond heeft er een Pronkshow plaatsgevonden in Karé. Dit evenement bestond uit vier themazalen. De themazalen waren bezet met lokale ondernemers die klaar stonden voor de vele bezoekers die het evenement aantrok. In de Pronkzaal werden de pronkers geschminkt en aangekleed met exclusieve carnavalskleding en verlichte hoeden die klaargestoomd werden voor een show later op de avond. Er zaten kostuums bij met verentooien, zoals alleen gezien in Rio de Janeiro.

Verder werden de gasten verrast met ontspannende massages, professionele visagie en verschillende fotosessies. Ook werd er flink uitgepakt in tassen, sjaals en sieraden en kon je advies krijgen over huid, haar en gewicht.

Uiteindelijk konden de gasten terecht in de feestzaal met live muziek van Thei & Joop en plaatjes van DJ Jeffrey uit de jaren ’70 ’80 en 90’. Kortom voor vele gasten een verrassende en gezellige avond tot in de late uurtjes.

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie