VVV Limburg komt met Beesels huurvaardersarrangement

Gem. Beesel Nieuws

VVV Midden-Limburg heeft in de gemeente Beesel een nieuw product ontwikkeld: “Het Huurvaardersarrangement”. Een mooie wandeling door Beesel en haar buitengebied, met daarbij een voucher voor een uitgebreid ontbijt, lunch of afsluiting met hapjes. De wandeling betreft het bestaande Huurvaarderspad van ca. 3,6 km met onder meer bezienswaardigheden als het oude Raadhuis, de Paddenpoel, Ouddorp, Molen de Grauwe Beer, huize de Mortel en prachtige natuurgebieden.
De bijbehorende folder verteld uitgebreid over de Huurvaarders die in de middeleeuwen in Beesel langs de Maas actief waren en geeft een goed beeld van de bezienswaardigheden onderweg.

Het arrangement bestaat uit de folder “Het Huurvaarderspad, een ommetje door het Beesels Maasdal” met daarin een duidelijke plattegrond, daarnaast een VVV infofolder en een voucher die in te leveren is bij Herberg de Bongerd, Markt 17, Beesel. Deze voucher geeft het recht om de wandeling te beginnen met een uitgebreid ontbijt of lunch of te eindigen met een uitgebreide lunch of hapjes.

Het Huurvaardersarrangement is à € 9,95 per persoon van maandag t/m zaterdag te koop aan de balie bij VVV Reuver, Raadhuisplein 1a te Reuver of bij Herberg de Bongerd (elke dag geopend). De route kan iedere dag van de week gelopen worden. Ook leuk om cadeau te doen!

Tummers advertentie