Meisje van 13 in het ziekenhuis na gruwelijke mishandeling

112 Regio Roermond

De politie is op zoek naar getuigen van een ernstige mishandeling die donderdagavond heeft plaatsgevonden op de Bredeweg. Een 13-jarig meisje uit Roermond raakte daarbij gewond en is opgenomen in het ziekenhuis.

Het meisje fietste rond 20.30 uur vanuit de Gebroeklaan naar de Bredeweg. Terwijl zij over de Bredeweg fietst komen op de kruising met de Nassaustraat twee jongens van links en twee jongens van rechts aanfietsen. Een van deze jongens rijdt vermoedelijk opzettelijk tegen de fiets van het meisje en tegelijkertijd wordt zij door een andere jongen van haar fietst geduwd. Het meisje valt op de grond en komt met haar nek op de rand van het trottoir terecht. Daarna wordt ze enkele keren hard in haar buik geschopt. Na deze laffe daad fietsten de jongens weg in de richting van de rotonde Bredeweg met de Oranjelaan. Het meisje is later naar huis gefietst en van daaruit naar het ziekenhuis gegaan. Ze is met nog onbekend letsel opgenomen. De ouders van het meisje hebben de politie gewaarschuwd.

De politie is op zoek naar getuigen van deze ernstige mishandeling. Als u inforrmatie heeft die kan helpen bij het oplossen van deze zaak of als u de mishandeling gezien heeft, kunt u bellen met de politie in Roermond via telefoonnummer 0900-8844.

**UPDATE**
Aan de mishandeling en de val van haar fiets heeft ze pijnlijke spieren in haar nek overgehouden. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden en er hebben zich ook enkele mensen bij de politie gemeld met nadere informatie. De bevindingen daarvan worden meegenomen in het onderzoek. De vier daders zouden ongeveer 16 a 17 jaar oud zijn en donkere kleding hebben gedragen. Tenminste één van hen had een donkere huidskleur. De drie anderen droegen een petje waardoor een nader signalement ontbreekt. De politie zet het onderzoek voort. Getuigen van de mishandeling kunnen nog steeds bellen met de politie in Roermond via 0900-8844.

Tummers advertentie