Met Zuuver Zat naar LKZH

Events Regio Roermond

Ook dit jaar neemt blaoskapel zuuver zat uit Reuver weer deel aan het Limburgs kampioenschap voor zaate hermeniekes. De blaoskapel is ook dit jaar weer door de selectie van de organisatie gekomen en zal dus wederom deelnemen aan de grootste wedstrijd voor zaate hermeniekes van Limburg. Dit jaar vindt het evenement plaats in de Jo Gerrishal te Roermond, georganiseerd door de winnende zaate hermenie van vorige jaar “de sjpeknekke” uit Boukoul.

Blaoskapel Zuuver Zat heeft na het succes van vorig jaar alweer flink gerepeteerd, en men kan weer rekenen op een geweldige show vol joeks, show en goede muziek. Elk jaar kan de blaoskapel trouw rekenen op de dansgarde van de vastelaoves vereiniging windjbuujels jeug, zij verzorgen met hun dansmoves en eigen choreografie een prachtig totaalplaatje op het bühne. Tijdens de geweldige zomer van dit jaar hebben we als kapel een hoop inspiratie opgedaan die we tijdens ons optreden zeker gaan gebruiken, en ook ten gehore gaan brengen. We hebben dit jaar zelfs een primeur in onze muziekmedley zitten, een klein verassingselement wat we nog niet helemaal verklappen, we zullen als joekskapel laten horen dat we niet alleen maar hoempa muziek kunnen spelen.

Vorig jaar sleepte blaoskapel zuuver zat de prijs voor “beste aanhang” binnen. En we hopen ook dit jaar dat de zaal goed gevuld zal zijn met aanhang en fans, zodat het wederom een groot feest zal worden tijdens ons optreden. Fans,aanhang, joeksliefhebbers kunnen met de bus mee heen en terug! Opgeven kan via onze website www.zuuverzat.nl/lkzh kaartjes kosten 10 euro per persoon (inclusief entree lkzh en leuk aandenken aan deze dag)

Tummers advertentie