Gewoon Lokaal uitzending 8

Gewoon Lokaal
In de achtste uitzending van gewoon lokaal gaan de onderwerpen over, de veiligheidsweek
in de gemeente Beesel en de Beeselse harmonie sint Gertrudis.

In de week van 5 tot en met 11 oktober staat de gemeente Beesel in het teken van de week van
de veiligheid. In de uitzending praten we met Jos Geerlings commandant brandweerkorps Reuver en Pieter-Bas Verleijsdonk
van de veiligheidsregio Limburg-Noord. Zij vertellen wat deze ‘week van de veiligheid’ binnen onze gemeente betekend, en wat hun aandeel als brandweer in deze is.

Verder praten we uitgebreid met de voorzitter van harmonie sint Gertrudis uit Beesel. In een gesprek op de bank verteld Har Reijnders over het Beeselse orkest  en de deelname van het orkest aan het bondsconcours in de derde divisie. Het bondsconcours vindt dit jaar plaats op zaterdag 19 en zondag 20 oktober in de theaterzaal van de Oranjerie. De harmonie van Beesel zal op de zondagmiddag na een lange voorbereidingsperiode hun programma ten gehore brengen aan de jury en het publiek.

Op de bank

In het programma onderdeel op de bank vroegen we dit keer de burgers van de gemeente Beesel wat zij van de ‘week van de veiligheid’ vinden. En ook stelde wij ze de vraag wat ze zelf deden om hun veiligheid in en om hun huis te vergroten.

Wilt u ook deelnemen aan het programma? Bijvoorbeeld als tafel gast, dat kan! Via Gewoon-Lokaal.nl kunt u zich aanmelden om deel te nemen aan een van de uitzendingen. Liever niet in beeld maar toch een mening geven? Dat kan uiteraard ook, via e-mail,gastenboek of Facebook.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1aaev7z” standard=”http://www.youtube.com/v/VXWo0AmAwAU?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=VXWo0AmAwAU&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep6311″ /]
Tummers advertentie