Man beroofd in Offenbeek

112 Nieuws Offenbeek

In de nacht van vrijdag 04 op zaterdag 05 oktober 2013 tussen 00.00 uur en 00.30 uur vond er in Reuver een diefstal met geweld plaats. Het mannelijk slachtoffer liep op dat moment vanaf de Rabobank Reuver, via de Broeklaan naar de Greswarenstraat en hij droeg op dat moment een opvallend blauwe jas. Ter hoogte van de supermarkt de Lidl gelegen op de Greswarenstraat, werd het slachtoffer beroofd.

Heeft u iets van deze diefstal met geweld gezien, of andere verdachte omstandigheden in de directe omgeving, neem dan svp contact op met de politie. De politie is namelijk op zoek naar getuigen van deze diefstal met geweld. Mensen die iets gezien hebben of meer informatie hebben over dit incident kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 en vragen naar de politie in Tegelen. Meldingen kunnen ook via de tiplijn van Meld Misdaad Anoniem doorgegeven worden via 0800-7000.

Tummers advertentie