Kat zwaargewond na avontuur door Offenbeek

Nieuws Offenbeek Reuver

Vrijdagochtend is er een kat na een vervelend avontuur zwaar gewond thuis gekomen. De voorpoten van de kat waren voor de helft geamputeerd. De dierenarts zag duidelijk dat het gaat om een val, waarin het dier vast is komen te zitten en zichzelf heeft weten los te rukken. Om welke val het gaat is onduidelijk, vermoedelijk gaat het om een soort berenval. De kat was dusdanig gewond dat de dierenarts met de eigenaren besloten heeft om het dier te laten inslapen.

Waar de kat deze verwondingen heeft opgelopen is onbekend. Wel geeft de eigenaar aan dat zijn kat regelmatig rond hangt in de Schildersbuurt en de bossen. Een oproep dus aan alle Reuvernaren en Offenbekkers om extra alert te zijn en verdachte omstandigheden te melden bij de dierenpolitie.

Tummers advertentie