Brandweer blust lastige brand in dak

112 Nieuws Reuver

De brandweer is zondagochtend met meerdere eenheden uitgerukt vanwege een woningbrand aan de Karel Doormanlaan in Reuver. Rond kwart voor zeven werd de brand ontdekt op de zolder van de woning. Het gezin met drie kinderen dat in de woning was kon zich snel in veiligheid brengen en werd opgevangen door mensen in de buurt. De bewoners van de aangrenzende woning werden door de brandweer gewekt en werden opgevangen door de buren een deur verder op.

De brandweer had moeite om bij de brandhaard te komen. De zolder was alleen via een vlizotrap bereikbaar. De brandweer besloot om de brand vanuit een ladderwagen te bestrijden. In het dak was onlangs isolatie materiaal verwerkt, de brand kon zich daardoor verspreiden onder de dakpannen. De oorzaak van de brand is niet bekend, wel zou de stroom zijn uitgevallen voordat de brand ontdekt werd.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/16F0sbv” standard=”http://www.youtube.com/v/iwcI93dGE40?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=iwcI93dGE40&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep5574″ /]

Foto’s: David Dunnaway
Tummers advertentie