Live radio voor het goede doel

Events Reuver

In de herfstvakantie (van 14 tot en met 18 oktober) is er op het Raadhuisplein in Reuver een actie voor het goede doel Kika. Vanuit een bus gaan verschillende dj’s verzoekjes draaien voor het goede doel. De actie begint maandag middag om 12 uur en is via internet te luisteren, link’s naar de luisterpagina’s worden zondag gepubliceerd. Vrijdag zal de actie om 18:00 afgelopen zijn, dan hebben de dj’s er 102 uur lang live radio op zitten. Klik hier, om de livestream te beluisteren!

Tussen 11:00 en 0:00 zal op het Raadhuisplein de radio uitzendingen te volgen zijn. Een aantal artiesten zullen tijdens de live uitzending optreden vanuit de bus, geheel voor het goede doel. Er is nog plek voor een aantal zangers en dj’s. Vrijdag 18 oktober is er een groot afsluitingsfeest met optredens van Zak toch in de Prei, Bootgum, Roy v/d Broek & dj Duo: Double Identity. De opbrengst uit de verkoop van drank en eten zal ten goede komen voor het goede doel. Kom dus tussen maandag 12:00 uur en vrijdag 18:00 uur je verzoekje aanvragen en luister mee op het Raadhuisplein, of feest vrijdag (18 oktober) mee vanaf 20:00.

Deze actie wordt onder andere mede mogelijk gemaakt door:

Tummers advertentie