Vanavond sluitingsfeest kikaradio actie

Events Reuver

Vanvavond is de afsluiting van de kikaradio actie op de markt in Reuver. Afgelopen week hebben verschillende dj’s uren lang radio gemaakt voor het goededoel Kika op de markt in een bus.

Om 18:00 zitten er 102 uur live radio op voor de vrijwilligers van de actie. Als laatste mogelijkheid om geld in te zamelen is er om 19:30 een groot sluitingsfeest, van elke verkochte consumptie (1,80€) gaat een deel (0,30€) naar Kika. Er zijn verschillende optredens, twee live bands, een zanger en een dj duo.

De gehele opbrengst gaat naar Kika, wij verwachten op korte termijn de totale opbrengst bekend te maken. De donaties gaan namelijk in een verzegelde collecte bus. Woensdag was een collectebus al vol, Kika heeft daarna meteen drie nieuwe geleverd.

De vrijwilligers aan de kikaradio actie hebben afgelopen week verschillende ludieke acties uitgevoerd om geld in de collectebus te krijgen. Zo presteerden ze het om 175€ bij elkaar te krijgen om David en Anton kaal (0,5mm) te scheren, 75€ voor Djen om z’n rug te laten harsen, 30 euro om Giovanni in de fonteinen op de markt te laten douchen, 30€ om David en Anton in korte broek, kort shirtje en teen-slippers een radio programma te presenteren, 5€ om Anton z’n nagels te laten lakken en 5€ om beide armen te harsen. Al met al, veel lol en een hoop geld voor Kika.

Kom vanavond naar de markt en feest mee, geheel drinken en eten voor het goede doel! Het feest duurt tot 01:00.

Deze actie wordt onder andere mede mogelijk gemaakt door:

Tummers advertentie