Agent gewond na aanhouding

112 Regio Roermond

De politie heeft zondagnacht twee personen aangehouden tijdens het tumult dat ontstond na een ruzie in een horecagelegenheid aan het Zwartbroekplein.

Nadat binnen de ruzie was ontstaan werd deze door eigen medewerkers van de onderneming opgelost. Toen de politie ter plaatse verscheen en in afwachting was van het verwijderen van een persoon uit de zaak, richtte zich een menigte van enkele tientallen personen tot de agenten. Hierbij voerde een 32-jarige Roermondenaar de agressieve boventoon. Hij beledigde en bedreigde de agenten en werd op enig moment aangehouden. Hierbij sloeg hij een agent in het gezicht die licht gewond raakte. Korte tijd later werd een 16-jarige jongen uit Roermond aangehouden die de agenten eveneens bedreigde. De agenten moesten de wapenstok gebruiken bij het op afstand houden van de menigte. Na de 2 aanhoudingen heeft de politie de plek verlaten.

Tummers advertentie