Geslaagde kikaradio actie en sluitingsfeest

Events Nieuws

Hoewel er nog geëvalueerd en de totale opbrengst bekend gemaakt moet worden, kijkt de organisatie wel terug op een geslaagde week. Met ruim 3500 luisteraars in 5 dagen zijn de cijfers geen kleine aantallen. Totaal werd er 102 uur lang live radio gemaakt, aangekleed met leuke shows door de dag was er veel belangstelling vanuit het internet en Raadhuisplein om de dj’s te steunen.Ook werden er verschillende spontane acties op touw gezet door luisteraars om de actie te stimuleren.

Zo werd er extra geld ingezameld om Giovanni in de fonteinen te laten douchen, Anton en David de kop kaal te laten scheren, Djen de rug te harsen, Anton en David een liedje te zingen met de mond vol chips en nog een aantal acties. Al met al, vele hilarische momenten op de radio en video stream.

Het sluitingsfeest was ook een succes, twee live bands, zanger en een dj duo bood voor elke bezoeker hun favoriete interesses. Een deel van de drankomzet gaat ook naar het goede doel, dankzij café Friends werden er meer dan 1200 consumpties geschonken in 5 uur tijd. De totale opbrengst wordt einde van komende week verwacht, het ingezamelde geld is namelijk in verzegelde collecte bussen gedaan, die worden op het hoofdkantoor van Kika geteld. Ook de uitzendingen worden komende tijd verwerkt en de ‘hoogte punten’ geupload.

[blaze cats=4]

Deze actie wordt onder andere mede mogelijk gemaakt door:

Tummers advertentie