Ruiverse kalender 2014: De Allersjterkste

Nieuws Offenbeek Reuver

De Ruiverse kalender voor 2014 is klaar en wordt komende week huis aan huis aangeboden. Het thema voor de kalender is “De Allersjterkste”. De mens wordt ouder, toch is het een prestatie als de grens van 90 jaar wordt overschreden. Dan behoor je tot de allersterkste. In juli werd een oproep gedaan om personen van 90-jaar of ouder zich te melden bij de initiatiefnemers, daarop kwamen vele reacties.

Op de Ruiverse kalender 2014 ziet u mevrouw Steeghs-Koch, mevrouw Niesen-Pouls, mevrouw Lemmen-Op het Roodt, mevrouw Niesen-Feuler, mevrouw Hillekens-Litjens, mevrouw Timmermans-Heijnen, mevrouw Jansen-Pouls, mevrouw Wiggers, het echtpaar Verstappen, mevrouw Killaars-Martens, mevrouw Van de Geyn-van der Zandt en de heer Hoogmans. Uit dit lijstje blijkt dar de vrouw nog steeds het sterkste geslacht is. Fotograaf Peter Bors heeft echter niet alleen de allersterkste gefotografeerd. Deze mensen hebben vele andere mensen voortgebracht. Onze “oude van dagen” staan trots op de foto tussen al hun nakomelingen en aanverwanten. Het belooft dus een leuke kijkkalender te worden om te zien hoe de families in Reuver en Offenbeek in elkaar zitten.

De kalender is ook te bestellen bij Pierre Pubben en John Pubben, zij zijn bereikbaar via 077-4744842 en 077-4743568. Er is een beperkte oplage, dus het is een heus lokaal collectorenitem.

Tummers advertentie