Zolderbrand mogelijk veroorzaakt door hennepplantage

112 Nieuws Reuver

De zolderbrand van 13 oktober op de Karel Doornmanlaan is mogelijk veroorzaakt door een hennepplantage, dat heeft de politie dinsdag laten weten. In eerste instantie werd gemeld dat er geen hennepplantage op de zolder zou zijn, later troffen ze resten aan van een hennepplantage. De brandweer had moeite om bij de brandhaard te komen. De zolder was alleen via een vlizotrap bereikbaar. De brandweer besloot om de brand vanuit een ladderwagen te bestrijden, ondertussen verbrandde de totale plantage.

De politie heeft de bewoners van het pand gehoord, of zij in dat verhoor de plantage bevestigen kon de woordvoerster van de politie niet laten weten. In de woning woonde een gezin met twee kinderen en een huisdier, zij werden opgevangen door de buren. De brandweer geeft donderdag een voorlichtingsavond voor directe omwonende van het pand.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/16F0sbv” standard=”http://www.youtube.com/v/iwcI93dGE40?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=iwcI93dGE40&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep7352″ /]
Tummers advertentie