Medisch centrum Reuver geopend: Pro Vita

Nieuws Reuver

Het zorgcentrum in Reuver aan de Broeklaan is zaterdagmiddag officieel geopend met de naam Pro Vita. De naam en officiƫle opening werd gedaan door wethouder Bram Jacbos en directeur Woongoed2Duizend Karel Boonen. De naam Pro Vita werd door vijf burgers ingezonden na een prijsvraag van de gemeente, Angelique Ramakers werd verloot als winnaar van de inzendingen.

De naam Pro Vita is voor vele inwoners van de gemeente nog bekend van de onderwijsscholen in Reuver in het verleden. In het medisch centrum zijn verschillende onderdelen van de zorg terug te vinden, zoals de apotheek, huisartsen en WMO-loket. Ook specialisten van het ViCuri ziekenhuis zijn gevestigd in centrum om na een verwijzing van de dokter in het zelfde gebouw geholpen te kunnen worden.

De apotheek heeft een nieuwe mogelijkheid er bij gekregen om medicijnen af te halen, zo is een 24uur automaat aan de buitenkant van het gebouw bereikbaar om voorgeschreven recepten af te halen. Mieke de Vlieger legt in de onderstaande video uit hoe dat werkt.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1c6LQlo” standard=”http://www.youtube.com/v/ghV1ZgQbjP0?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=ghV1ZgQbjP0&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep3425″ /]
Tummers advertentie

Tagged