Beloning voor vinder vermiste handtas

Offenbeek Reuver

In Offenbeek is maandagavond iemand een handtas verloren na het winkelen bij een supermarkt aan de Greswarenstraat. Na het doen van de nodige boodschappen is in alle haast de handtas aan de winkelwagen blijven hangen.

Nadat men thuis kwam bleek de handtas spoorloos te zijn, ook bij de supermarkt was de handtas nergens te bekennen. Het gaat om een witte tas met metalen versierselen van het merk Guess. In de tas zat een bijbehorende witte portemonnee van het zelfde merk. In de portemonnee zaten bankpassen, paspoort, rijbewijs en een mobiele telefoon.

De rechtmatige eigenaar heeft voor de vinder van de tas met de behoorde inhoud is een beloning klaar gelegd. De vinder of eventuele getuigen die gezien hebben dat iemand met de tas is gaan lopen kunnen zich melden bij de redactie van Ruiver.nl via [email protected]. Zij brengen u dan in contact met de rechtmatige eigenaar.

**Update**
De tas met inhoud is inmiddels terecht. Hij was afgeleverd bij de politie door een eerlijke vinder.

Tummers advertentie