Gewonden na ongeval met lijndienst bus

112 Regio Venlo

Bij een aanrijding tussen twee auto’s en een busje van Veolia op de Eindhovenseweg in Blerick zijn zondagmiddag drie personen gewond geraakt. Zij zijn per ambulance met lichte verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht.

Het ongeluk gebeurde vermoedelijke doordat een auto door rood reed en vervolgens geen voorrang gaf aan een andere auto. Hierdoor werd de auto van de verdachte in de flank geraakt. De andere auto botste daardoor tegen het Veolia busje aan.

De chauffeur van het busje en twee inzittenden uit allebei de auto’s zijn hierdoor licht gewond geraakt. Van de circa tien inzittenden van het busje raakte niemand gewond. Zij werden opgevangen door Veolia en konden na enige tijd hun reis vervolgen met een vervangend busje.

Tummers advertentie