Gemeente wil Pizzeria Cash voor 6 weken sluiten

Reuver

De gemeente Beesel sluit pizzeria Cash aan de Stationsstraat in Reuver voor 6 weken. De gemeente sluit pizzeria Cash omdat er geen leidinggevende aanwezig zou zijn. Tijdens de sluiting die duurt tot medio december, mag in het pand van Pizzeria Cash geen enkele activiteit worden uitgeoefend.

De gemeente heeft dat besloten tijdens de vergadering van afgelopen maandag. De pizzeria is op de hoogte gebracht van de sluiting. Het is vooral zuur voor de eigenaar omdat de feestdagen er nu aankomen. Ook zal veel etenswaar dat nog op voorraad ligt vernietigd worden.

**Update**
Het verhaal dat de gemeente Cash wil sluiten is niet correct. De gemeente behandelt de zaak als vertrouwelijk en heeft bij de besluitenlijst belangrijke informatie achter gehouden. De gemeente heeft laten weten dat de vergunning van Cash niet wordt ingetrokken. In september zou bij een controle van een ambtenaar geen leidinggevende in het restaurant aanwezig zijn.

Aanleiding daarvan heeft de gemeente voorgenomen om de eigenaren te reageren op een voornemen om de zaak tijdelijk te sluiten. Daarop gaat de gemeente dan bekijken wat de vervolg stappen zijn, een optie is dus om de zaak tijdelijk te sluiten.

Tummers advertentie