Boshutje uitgebrand in Rijkel

112 Beesel Nieuws

In het bos is in de nacht van zaterdag op zondag is aan de Caeffertweg vlak bij Rijkel, brand uitgebroken in een boshutje van de jagersvereniging. Door nog onbekende oorzaak brak er brand uit, om half vier werd de brand ontdekt. De vlammen grepen snel om zich heen, de brandweer kon niet voorkomen dat het gehele gebouw uitbrandde.

De brandweer keerde in bij daglicht terug omdat de kans bestond dat iemand mogelijk onder het puin zou kunnen liggen. Vanwege instortingsgevaar en de duisternis kon de brandweer niet eerder het gebouw betreden. Na onderzoek bleek er niemand onder het puin te liggen. De omgeving van de hut is afgezet omdat er asbest lijkend materiaal aangetroffen is, dat wordt momenteel onderzocht om vast te stellen of het daadwerkelijk asbest is. De politie doet verder onderzoek naar de oorzaak van de brand.

Foto: Will Haenen
Tummers advertentie