Buuttekampioensjappe binnen 24 uur uitverkocht

Events Nieuws

De Vastelaovens vereniging de Windjbuujels hebben binnen 24 uur alle kaarten voor de voorronde van het Buutekamioensjappe Oppe Ruiver op 19 november uitverkocht. De kaartverkoop begon op zondag 3 november om 0:00, “In minder dan 24 uur waren alle kaarten verkocht, de zaal is 19 november gevuld met liefhebbers uit de gehele provincie” aldus de Windjbuujels op haar site.

Na de voorronde van het KVL vorig jaar, hebben De Windjbuujels dit keer een voorronde van het grote Limburgse buuttekampioenschap (LVKA) naar Reuver weten te halen. Er zijn in totaal drie voorronden verdeeld over drie plaatsen in Limburg. De uiteindelijke grote finale vindt plaats in Theaterhotel de Oranjerie in Roermond. Deze finale wordt ook uitgezonden op L1.

Tummers advertentie