Totaal 994,18€ voor Kikaradio

Nieuws Reuver

Na een lange tijd tellen en controle van het geld op echtheid is daarmee de opbrengst bekend gemaakt. De opbrengst van de Kikaradio actie bedraagt in totaal 994,18€ aldus Kika.

De online radio actie duurde van 14 tot 18 oktober op het Raadhuisplein in Reuver. Verschillende dj’s maakten in totaal 102 uur lang live radio voor het goede doel. Tijdens de uitzendingen werden nog voor de dj’s verschillende ludieke actie’s op touw gezet, zoals het douchen in de fonteinen, kaalscheren van het hoofd, liedje zingen met de mond vol chips, het harsen van de rug, nagels lakken enzovoort.

Op vrijdag 18 oktober werd een groot afsluitingsfeest georganiseerd, waarbij in eerste instantie een flink geldbedrag werd opgehaald. Later bleek dat criminelen vals geld hadden ingewisseld voor hun eigen doel.

De organisatie is tevreden met het bedrag, “elke euro is waardevol voor Kika, wij hebben onze inspanning gedaan voor de mensen die het nodig hebben en verdienen. Daarmee bedanken wij ook iedereen die het project heeft gesteund dankzij hun bijdrage“. Mogelijk dat er volgend jaar opnieuw een actie op touw gezet wordt, “maar dan uiteraard voor een ander goed doel” aldus de organisatie. De uitzendingen worden komende tijd verwerkt en de ‘hoogte punten’ geüpload.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1hMRiOp” standard=”http://www.youtube.com/v/y0cJBWcI41w?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=y0cJBWcI41w&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep3978″ /]

Deze actie wordt onder andere mede mogelijk gemaakt door:

Tummers advertentie

Tagged