Geen Sintermerte en inluiding carnaval maandag

Events Nieuws Offenbeek Reuver

Na het drama van donderdag volgt mogelijk een stille tocht. Volgens verschillende burgers is er behoefte voor een tocht, dat melden zij op twitter en facebook. De gemeente heeft laten weten dat zij het burger initiatief in het overleg nemen. “Zodra daar duidelijkheid over komt zullen wij dat direct kenbaar maken” aldus de gemeente. Ook heeft de gemeente nauw contact met de nabestaande, “wij als gemeente hechten veel belang aan de wensen van de nabestaanden, op dit moment is er nog geen uitsluitsel over een stille tocht

Op 11 november is het jaarlijkse feest van Sint Maarten in Reuver, bekend is dat komt te vervallen. In Beesel is het Sint Maarten van 9 november ook te komen vervallen. De Windjbuujels heeft laten weten dat er nog overleg is over de Paaf-Alaaf van volgende week vrijdag hoe de opening van het Vastelaoves-seizoen uit komt te zien. De kans bestaat dat de opening verplaatst wordt of komt te vervallen. Carnavals vereniging de Drake in Beesel hebben laten weten dat het openen van de Vastelaovend van de agenda te schrappen. De organisatie bekijkt of het op een ander moment kan plaats vinden.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/HMggAg” standard=”http://www.youtube.com/v/nX0lt8xz3q0?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=nX0lt8xz3q0&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep3484″ /]
Tummers advertentie