Samenwerking tussen RTV-Beesel en Gewoon Lokaal stopgezet

Gewoon Lokaal

In een bericht dat Gewoon Lokaal afgelopen week heeft ontvangen van RTV-Beesel werd medegedeeld dat de samenwerking per direct wordt stopgezet. De omroep liet weten dat er verder geen samenwerking mogelijk was na aanleiding van een artikel op Ruiver.nl. Hoewel bestuurlijk Gewoon Lokaal en Ruiver.nl los van elkaar staan, ziet RTV-Beesel het niet meer zitten om de uitzendingen nog uit te zenden in de toekomst.

“Wij als Gewoon Lokaal betreuren het ten zeerste dat de samenwerking direct is stopgezet zonder verdere informatie. Duidelijk is wel dat het stopzetten van de samenwerking te maken zou hebben met het zware weer waar de omroep zich in bevindt” aldus de voorzitter van de stichting Gewoon Lokaal. De decemberuitzending zal dan ook niet meer te zien zijn op de lokale omroep. De stichting gaat met meerdere partijen in overleg om vanaf 2014 via een andere manier de uitzendingen op de buis te krijgen. Tot die tijd kunt u de uitzendingen bekijken op Gewoon-Lokaal.nl.

Het is niet voor het eerst dat een samenwerking stuk loopt tussen RTV-Beesel en een andere partij. Eerder werd de samenwerking tussen TVellef en RTV-Beesel verbroken.

Tummers advertentie