Ed Teunissen stopt als trainer vv Bieslo

Beesel Nieuws Sport

Bieslo voorzitter Andre Lemmen heeft gisteren aan de spelersgroep en begeleiding laten weten dat het bestuur van Bieslo en trainer Ed Teunissen in goed overleg hebben besloten om het aan het eind van dit seizoen aflopende contract niet te verlengen.

De vereniging heeft dat nu al besloten zodat beide partijen op zoek kunnen gaan naar een nieuwe uitdaging. De voorzitter heeft benadrukt dat men tevreden is en dat de trainer voldaan heeft aan de destijds gestelde doelen. “Dat dit zo is werd door de spelersgroep beantwoord met een applaus aan het adres van de trainer” aldus Bieslo op haar site. Alle partijen gaan zich inzetten om het lopende seizoen op een goede manier voort te zetten en zich voor 100% hiervoor in te zetten.

 

Tummers advertentie