Moeder geïnformeerd over dood van dochter

Nieuws Offenbeek

De moeder van het driejarige kind uit Reuver is vrijdag geïnformeerd over het overlijden van haar dochtertje en ex-partner. Burgemeester Dassen was vrijdag in het ziekenhuis bij de moeder, om haar en de familie te steunen. ‘De moeder is nu op de hoogte. Zij en haar familie hebben een hele zware klap te verwerken. Ze verliezen niet alleen een dochter, maar ook een kleindochter en een nichtje’, aldus Dassen.

De vrouw ligt momenteel nog in het ziekenhuis, nadat zij donderdag met een schotwond aan haar been werd opgenomen. Volgens de politie is de dochter en vader op een rustig moment om het leven gekomen. Zij werden aangetroffen door het arrestatie team op bed in de slaapkamer. Er is volgens de politie nog geen duidelijkheid op welk moment van de dag de twee om het leven zijn gekomen.

De twee doffe klappen die gehoord zijn kunnen nog niet geïdentificeerd worden als schoten. De voordeur en de trap naar boven waren gebarricadeerd met meubilair. Mogelijk daardoor geluiden gemaakt zijn die door agenten zijn waargenomen.

Voor het meisje is een Facebookpagina aangemaakt waarop onder andere foto’s te zien zijn. Ook kunnen er reacties achtergelaten worden om hun steun te uitten naar de nabestaande en vrienden. Momenteel hebben 1500 Facebook gebruikers de pagina ‘geliked’. Klik hier om op de pagina te komen.

Tummers advertentie

Tagged