Vasteloavend Loestere verzet naar begin januari

Events

Het geplande Vasteloavend Loestere dat op donderdag zou plaatsvinden is vanwege de gebeurtenis die dag verzet naar 9 januari 2014. Deskundigen praten over carnavalsliedjes, dat is de opzet van dit progamma. Met –uiteraard- de bijbehorende muziek. De volgende bijeenkomst van Vastelaovend Loestere, op donderdag 9 januari in Brasserie Bösdael in Reuver, staat in het teken van de liedjes van Venlonaar Frans Boermans.

Te gast zijn dochter Lottie, carnavalsdeskundige Sander Mattheijssen en journalist Adri Gorissen, auteur van een biografie over Frans Boermans, die onder leiding van Peter Winkels leven en werken bespreken. De muziek wordt verzorgd door Sanne Verdonck en Laurens-Jan Pubben. Uit het zeer omvangrijke repertoire van deze virtuoos is een elftal van zijn klassiekers gekozen, die vertolkt zullen worden. Voor het publiek liggen de teksten gereed. Aanvang om 20:00 in de brasserie van Bösdael op donderdag 9 januari.

Tummers advertentie