Zondag uitsluitsel over stille tocht

Offenbeek Reuver

De gemeente wil zondag laten weten of er een stille tocht komt of niet “zoals gezegd hechten wij veel belang aan de wensen van de nabestaanden en houden wij nauw contact met de nabestaanden.
Wij hebben hen dan ook laten weten dat er initiatieven zijn ontstaan in de gemeenschap voor de organisatie van een stille tocht. We hebben de nabestaanden gevraagd of zij toestemming geven dat er een stille tocht georganiseerd wordt. De nabestaanden geven aan dat ze hierover willen nadenken” aldus de gemeente in een persbericht. Zij verwachten morgen, later op de dag, uitsluitsel over het al dan niet ontstaan van een stille tocht.

Burgemeester Dassen spreekt de nadrukkelijke wens uit voor “Rust in de Media“. “Wij willen de nabestaanden en de gemeenschap de kans geven om dit tragische incident een plek te geven” aldus de burgemeester.

Voor het meisje is een Facebookpagina aangemaakt waarop onder andere foto’s te zien zijn. Ook kunnen er reacties achtergelaten worden om hun steun te uitten naar de nabestaande en vrienden. Momenteel hebben 3500 Facebook gebruikers de pagina ‘geliked’. Klik hier om op de pagina te komen.

[embedplusvideo height=”388″ width=”640″ editlink=”http://bit.ly/1bgYeAr” standard=”http://www.youtube.com/v/0EZ8VUrDUks?fs=1&hd=1″ vars=”ytid=0EZ8VUrDUks&width=640&height=388&start=&stop=&rs=w&hd=1&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep7776″ /]
Tummers advertentie