Wel een stille tocht voor overleden meisje

Nieuws Reuver

Nadat er vanuit de samenleving verschillende initiatieven kwamen om een stille tocht te organiseren na het overleden van het 3-jarig kindje afgelopen donderdag, heeft de familie aangegeven dat te waarderen en te accepteren. De gemeente heeft contact met de nabestaande en de moeder van het meisje.

Zij hebben besloten om op dinsdag 12 november een stille tocht te organiseren, de nabestaande willen dit zelf doen. De gemeente helpt hun daar in. De familie heeft gevraagd om lampionnen en de kleur roze als eerbetoon. De tocht begint om 18:00 bij de Schakel in Reuver, het is de wens van de familie om door het dorp en langs de woning op Zonnedauw te lopen en vervolgens weer te eindigen bij Zalencentrum de Schakel.

Lampionnen en de kleur roze als eerbetoon
Als eerbetoon aan het overleden meisje hebben de nabestaanden de wens uitgesproken dat de deelnemers aan de stille tocht zich zoveel mogelijk in het roze kleden. Ook is de wens van de familie dat de mensen die deelnemen aan de tocht een lampion, gemaakt voor het feest van St. Maarten, bij zich dragen.

Schriftelijke condoleance in gemeentehuis
Maandag 11 november a.s. is er vanaf 12.00u gelegenheid tot schriftelijk condoleren in het gemeentehuis in Reuver. Het gemeentehuis is in de week van 11 tot 15 november geopend van 09.00u tot 16.30u. Inwoners van onze gemeenschap kunnen die week binnenlopen om het condoleanceregister te tekenen.

Tummers advertentie