Mogelijke moeder terecht van de vondelingen

Regio Roermond

De Duitse politie heeft de mogelijke moeder van de baby’s gevonden die ter vondeling werden gelegd in Roermond en Hürth in 2011 en 2013. Het gaat om een 25 jarige Duitse vrouw uit het Rijnland. De Duitse politie is de vrouw op het spoor gekomen door tips uit de omgeving. Inmiddels is er een DNA-onderzoek gestart waarin moet uitwijzen of het om de moeder gaat. De resultaten van dit onderzoek worden begin volgende week verwacht.

Een van de twee vondelingen werd gevonden medio juni in een plantsoen in Roermond. In het onderzoek dat daarop volgende kreeg de Nederlandse politie 30 tips, maar leidde niet naar de moeder. In oktober werd duidelijk dat het DNA van de Roermondse vondeling overeen kwam met een vondeling in Duitsland.

Tummers advertentie